Profil

Profil


Centia IT kan ikke og vil ikke alt!

Men det vi kan, og det vi vil, kan beskrives som:


Centia IT er »it drift, service og support«


Vi er den interne eller supplementet til en IT afdeling for mindre og mellemstore virksomheder, samt skoler.


Vi leverer alle de ydelser en IT afdeling kan - lige fra helpdesk til drift af hele IT infrastrukturen.


Vi yder samme personlige betjening, som man normalt vil have med ”egen” IT afdeling. Og selvfølgelig med samme grad af fortrolighed.


Vi tilbyder både rådgivning ved anskaffelse og anvendelse af bl.a. pc´er, servere, netværk, printere og Mac med tilhørende system- og software og tilbyder løbende brugersupport på fx MS Office pakken og på Microsofts operativsystemer.

Vi kan også levere hardware, fx pc´er, servere og netværk og næsten alt andet it-udstyr, og er i den sammenhæng uafhængige af bestemte producenter og leverandører.


Vi tilbyder endvidere drift og overvågning af pc´er, servere og netværk på outsourcing-basis, hvor it-udstyret står hos kunden eller bliver hostet hos 3-part.


Vi er specialister i Microsoft og er derfor til enhver tid fuldt opdateret på hovedparten af Microsofts produkter.


Når en kundes behov for teknisk assistance falder udenfor vores kerneområder, samarbejder vi med en række højt kvalificerede partnere, og kan dermed ofte  udfylde rollen som vores kunders totalleverandør.

Jimmy Rasmussen, ceo

har mere end 25 års professionel erfaring indenfor it området, og har bl.a. tidligere haft job som COO, it konsulent, produktchef samt salgs- og marketingchef.

SiteLock

T: 7870 4660

E: info(a)centia.dk

Copyright @ All rights reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godkend